SBE2017

Reserveer hier je plaats voor het SBE2017!

 

Het Starters Business Event is georganiseerd door OndernemersBag Nederland, in samenwerking met:

Team SBE2017:

  • Sligro Almere
  • Irma Pas Grafisch Ontwerp
sligro

Sligro is dé groothandel op het gebied van food. Met ruim 40.000 artikelen op een vloeroppervlakte van 10.000 m² biedt Sligro Almere een uniek aanbod in Flevoland. Van dagverse producten tot wijnen en horeca apparatuur. In onze groothandel kunnen Flevolandse ondernemers terecht voor een compleet aanbod food onder één dak.


 

logo irma_2

Irma Pas grafisch ontwerp

Alles onder 1 dak, scherp geprijsd en toch persoonlijk.

Wil je dat jouw klanten je serieus nemen, zorg dan voor een professionele uitstraling. Je kunt een standaard visitekaartje of flyer laten maken bij een goedkope online drukker. Maar laat je daarmee zien wie je bent en wat je doet? Met een goed ontwerp creëer je een eigen stijl die écht uitstraalt wie je bent en wat je doet. Zelfs als je bedrijf groeit, kun je met een perfect uitgewerkt ontwerp jaren voort.


 

logo__vierkant_final

Voor al je marketing vragen is MarketingShake een betrouwbare partner. Van een businessplan tot een complete marketingstrategie inbegrepen soiale media.

Sprekers

ketty Lollia

Ketty Lollia is onderneemster en online en offline marketingstrateeg, spreekster, personal trainer en NLP-therapeut. Zij is auteur van het nieuwe boek ‘Voel je Vrij’ met als thema: Financieel onafhankelijk, hoe doe je dat? Wil jij niet meer afhankelijk zijn van anderen? Wil je je financiële zaken goed op orde hebben? Ketty zal tijdens deze avond haar boek lanceren en een signeersessie houden.

tanja-jadnanansing

Tanja Jadnanansing is voormalig Tweede Kamer-lid voor de PvdA. Ook was ze actief als diversiteitsmanager bij de Publieke Omroep, en later al presentatrice van verschillende televisieprogramma’s. Tegenwoordig is zij programmamanager Strategie en Externe betrekkingen op het Albeda College, een mbo-school in Rotterdam. Ze heeft veel ervaring en kennis op het gebied van onderwijs, coaching, politiek en het begeleiden van jongeren.

Standhouders

logo-queenzabeth-concepts

Queenzabeth Concepts has a real wealth of experience in events planning and providing skill acquisition programms such as African (Haute couture) dress making, Make-up artistry and training in Headgear (Gele) tying, Liquid soap making and training in disinfectants production, Beauty pageant grooming and many more. Queenzabeth Concepts also deals in the sales and distribution of Western and African inspired clothings, shoes, bags, belts, make up accessories, perfume, contact lenses, designer’s sunglasses e.t.c. We also offer party catering and provide ushers for events. For more information, contact us on (234) 802 134 3938, 702 858 7455 or email us at q_concepts@yahoo.com or info@queenzabethconcepts.com
www.queenzabethconcepts.com

 


 

logo-met-akzwet-dwars4

Wij zijn een dynamisch administratiekantoor dat zich richt op het vergroten van het begrip in cijfers, administratie en belastingen. Wij bestaan reeds 8 jaar in Hilversum en hebben ook een kantoor in Almere. Naast het vergroten van de kennis bij de ondernemer kunnen wij ook de bedrijfsadministratie en de verschillende belastingaangiften verzorgen. Verder kunnen wij de door jou gevoerde administratie controleren en jou tips geven hoe deze te optimaliseren in zowel verwerking als op fiscaal gebied. Het is altijd mogelijk om een kosteloos kennismakingsgesprek met ons in te plannen

 


 

van-voor-en-door-ondernemers-logo-def

Adviesbureau Mijn eigen route (mijneigenroute.nl) biedt onderwijskundige diensten op maat aan bedrijven, organisaties, instellingen, onderwijs en ook particulieren. Zij is beheerder van het platform voor New Style ondernemers. Het platform heeft als doel de verbinding tussen ervaren ondernemer en startende ondernemers op een systematische en gestructureerde manier te organiseren, zodanig dat het delen van kennis door ervaren ondernemers en het opdoen van kennis en vaardigheden door startende ondernemers nog gemakkelijker plaatsvindt.

Het platform New Style ondernemers biedt verschillende diensten aan starters die goed voorbereid willen zijn, alvorens met hun bedrijf te beginnen. Ook is zij van betekenis voor ondernemers die niet goed voorbereid zijn gestart en hun ondernemerskwaliteiten willen verbeteren. Dit doet zij in samenwerking met andere partner bedrijven.

 


 

logo_luierpark_def

Een eigen geboorteboom of herdenkingsboom
Wat is er mooier dan voor een kindje een geboorteboom of herdenkingsboom te geven dat een leven meegroeit en -bloeit?

Kraamcadeau voor pasgeboren baby
Wat is er mooier dan voor een pasgeboren baby een origineel kraamcadeau te geven dat zijn of haar leven meegroeit en -bloeit? Iedereen die een pasgeboren baby een warm hart toedraagt, kan een boom in het Luierpark aanschaffen als origineel kraamcadeau.

Gedenkplek voor overleden kind
Als een kindje niet meer leeft is dat zó verdrietig. In je omgeving lijkt alles verder te gaan, terwijl jij vol zit met emoties. Daarom hebben we in Het Luierpark speciale bomen voor overleden kindjes. Met een eigen herdenkingsboom voor je kind heb je een plek om naartoe te gaan en zo lang te blijven als je wilt. Je kunt je emoties hier de vrije loop laten. Als je een gezin hebt, kun je hier vrij naartoe, spelen, praten, lachen en huilen in de nabijheid van het kindje dat je zo graag bij je had willen hebben.

Interesse: info@hetluierpark.nl of kijk op de website: www.hetluierpark.nl

 


 

logo-apb

Wie en wat ben ik?

  • Sinds 1978 is Sjon Angenent werkzaam als HR professional.
  • Breed inzetbaar in meerdere branches
  • Groot netwerk om ‘’overstijgende’’ problemen snel en adequaat op te lossen

Wat lever ik:

  • P&O op afstand en toch dichtbij. Wat voor u als ondernemer betekent; Professionele ondersteuning bij al uw personeels- of verzuimvraagstukken.

Wat zoek ik?

  • MKB bedrijven zonder (afdeling) personeelszaken

Contact

 


 

sandra-warnier

Mijn naam is Sandra Warnier, portret- en gezinsfotograaf en eigenaar van Sandra Warnier Fotografie. Ik woon met mijn vriend Ron en mijn zoontje Tim in een heerlijk appartement in Diemen.

Al van kleins af aan ben ik bezig met fotografie. Vroeger met mijn roze cameraatje foto’s maken van de paarden op de manege. Daarna kwam er een digitale camera die ik meenam op vakanties en uitstapjes met vriendinnen. Sinds een paar jaar heb ik de stap gemaakt naar een spiegelreflexcamera. Sindsdien ben ik nog meer gaan fotograferen en heb ik verschillende cursussen gevolgd.

Ervoor zorgen dat een shoot zo ontspannen mogelijk verloopt, met oog voor detail en creativiteit. Dat je gewoon bijna vergeet dat ik erbij sta met mijn camera. Mijn doel is dat je vol zelfvertrouwen op de foto staat. Voor je website, LinkedIn of gewoon voor jezelf. Alleen, samen met je geliefde of als gezin. Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie!
www.sandrawarnier.nl


Ben je benieuwd naar de aanbiedingen van onze standhouders klik hier.

Wil je ook graag standhouder worden tijdens het SBE2017? klik hier.